Witam. Na wstępie zaznaczam że nie mam chęci do życia, każda wycieczka czy cokolwiek innego - przepada. Nie mogę normalnie funkcjonować. Miałem robione badanie moczu, krwi, posiew, cystografie, usg brzucha, byłem u nefrologa, miałem prawie wszystkie badania robione pod kątem infekcji i tak dalej. Moje objawy to częste oddawanie moczu w dzień (czasem w nocy budze sie co 2-3 godziny ale to czasem - NIE MA REGUŁY). Są dni, kiedy mogę wytrzymać jakieś 2 godziny, a są takie w których chodze co 15-30 minut (nie zaleznie od mojego stanu psychicznego). Sikam dużo, kolor moczu to głównie taki przezroczysty, biały. Waga moczu jest głównie w granicy <=1030. W ciągu dnia czasami mogę wylać z siebie mocz do małego żółtego wiaderka. Nie moge normalnie funkcjonować, nigdzie jechać, spędzać czasu - właśnie przez to. Lekarze rozłożyli ręcę - ale nikt nie pomyślal o zbadaniu wazopresyny.
Doradzcie mi prosze, co mam teraz zrobic i gdzie moge takie badani wykonac w okolicach Krakowa, mam nadzieje że moje 8 lat męki wkońcu sie zakonczy i bede mogl zyc jako normalny czlowiek, nawet na tych pieprzonych lekach
|