Cześć wszystkim

Jestem Gosia i mam moczówkę prosta generalnie pojawiła mi się ona od pewnego etapu mojego życia . Lekarze nie mogą stwierdzić do końca dlaczego ona u mnie wystąpiła , bo generalnie maja tezę albo od poważnego uderzenia w głowę lub od urodzenia .
Mniej istotne , jest ze mną juz od 9 lat . Różnie sobie z nia radzę , generalnie nie sprawia mi większych problemów aczkolwiek lekarz powtarza mi ,żeby sie nie odwodnić ani nie "przewodnić " jesli to w ogóle możliwe

Jak sobie radzicie z problemami codziennymi typu : zbliża się godzina tabletki i czujecie to ssanie , jak radzicie sobie z bólami głowy , które są niewytrzymania czasem , i jak radzicie sobie z puchnięciem od wody ? Bo osobiście to mi chyba najbardziej drażni , gdzie jako kobieta chce wyglądać zawsze pięknie i fit ale nie zawsze się da ehh
i też chciałam zapytać o sprawę %%% - jak się czujecie po alkoholu czy w ogóle spożywacie alkohol czy tez w ogóle ? Bo generalnie zalecenia lekarzy jest w ogóle nie pic ale chyba wiecie czasem bywa różnie

No i najważniejsze pytanie jest tu ktoś może z rejonu Śląsk - Katowice, sosnowiec , Będzin ?

Pozdrawiam Gosia